Ni dovolj imeti idejo. Potrebno jo je uresničiti.

Imaš tako dobro idejo, da bi morala ugledati luč sveta, pa nimaš denarja, ali znanja, da bi ti to uspelo? Opiši jo in si s pomočjo Idejnika pomagaj pridobiti donatorje ali mentorje.

Predstavitev za tiste z idejo

Si osnovnošolec, srednješolec ali študent s poslovno ali samo odlično idejo? Zapiši jo, predstavi in če bo še komu všeč, te bo zagotovo podprl finančno, z donacijo, materialom ali mentorstvom. Dobro opiši zakaj je tvoja ideja dobra in kako bo spremenila ali vsaj polepšala življenja ostalih na tem planetu ali širše. Idejnik je platforma namenjena prav vsem vrstam idej, še posebej pa tistim, ki bodo naš svet in še posebej Slovenijo naredile kanček lepšo in učinkovitejšo.

Za starše

Starši ste povabljeni k temu, da otroke podpirate in usmerjate na njihovi podnjetniški poti. Če je njihova ideja dobra, je prav, da jim pomagate in z njimi sodelujete.

Za šolske mentorje

Šolski mentorji so tisti, ki na šoli vodijo podjetniški krožek ali na kakšen drugačen način podpirajo otroke pri realizaciji njihove ideje in jih usmerjajo na prvih podjetniških poteh.

Za donatorje in mentorje

Donator je lahko prav vsakdo, ki otrokom brez da bi pričakoval nekaj v zameno pomaga. Lahko jim pomaga finančno, pri zbiranju materialov ali pa kot mentor na določenem področju za katerega je specializiran.