O nas in kontakt

Kdo smo in kakšno je naše poslanstvo

Kdo stoji za projektom

Sem Petra. Sem študentka na fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, mama, tudi Študentska mama, na trenutke učiteljica, novinarka, ekonomistka, oblikovalka, oseba, ki skrbi za marketing in še marsikaj drugega. Zvedavost, polna glava idej in obkroženost s podjetnimi ljudmi me je pripeljala do ideje za Idejnik. Njegov namen je v prvi vrsti podpora in pomoč vsem, ki imate ideje in premalo podpore doma ali pa nimate zagonskih sredstev in v naši prelepi deželici Sloveniji ne veste na koga bi se obrnili. Predvsem bi rada dala možnost tistim najmlajšim, ki so še v osnovnih šolah, kot tudi tistim srednješolcem, ki imajo že popolnoma razdelano vizijo kaj hočejo ustvariti. Jaz verjamem, da lahko vsak izmed nas s svojo poslovno ali malo manj poslovno idejo pomaga sočloveku, naravi ali pripomore h kvaliteti bivanja.

Zakaj Idejnik

Ker v sloveniji ne obstaja platforma za množično financiranje in donatorsko podporo podjetniških idej otrok ali mladine. Še posebej pa tudi širše nismo našli platforme, kjer bi lahko poleg denarja zbirali tudi materal in mentorje.

Ozadje

Platforma je nastala kot del magistrske naloge, vendar je njen cilj prerasti ta okvir, se razvijati in dati možnost tudi najmlajšim, da svoje ideje ali raziskovalno delo razvijejo do realnosti.

Misija in vizija

Da bi lahko otroci in mladostniki lahko že v zgodnjih letih poizkušali svoje ideje realizirati. Tudi če jih ne bo podprl prav nihče, pa bo to le korak na poti k izboljšanju svoje ideje, predstavitve in izvedbe. Nikoli namreč ni prezgodaj razišljati kako bi v delu uživali in iskali rešitve za boljši svet.

Kontakt

Za pojasnila in dodatne informacije glede razvoja platforme se obrnite na:

Petra Kmetič
Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko

Kontaktne informacije

Za vaša vprašanja, predloge in sodelovanja smo na voljo preko kontaktne forme.


Strinjam se s pogoji uporabe